Forfatteren Sven Hazel, som døde i Barcelona i 2012, 95 år gammel, etterlot seg manuskriptet Det herlige nederlaget, som beskriver kamphandlingene i Berlin før det endelige og siste slaget. Nå er den her!

Det herlige nederlaget inngår i Sven Hazel Jubileumsbok, sammen med 5 historier som ikke har vært publisert siden 1958, utdrag fra alle 14 bøkene i serien, en bred omtale av forfatteren med private bilder og det siste intervjuet med forfatteren.

Vi møter igjen den fargerike gjengen med den rå og grovkornede soldathumoren. Gamle, Lillebror, Porta, Gregor Martin, Julius Heide, Legionæren og Barcelona. Straffebataljonen forflyttes til hovedstaden, som bombes nådeløst av de allierte. Hitlers tusenårsrike faller i grus uten at diktatoren selv vil erkjenne nederlaget. Stridserfarne veteraner fra Østfronten innser at det hele vil ende i et ragnarok – de kjenner til de tyske SS-styrkenes likvideringer i de okkuperte områdene. Stalins røde hær ønsker en grusom hevn.

Sven Hazels bøker er utgitt i mer enn 53 millioner eksemplar og oversatt til 25 språk. Nær en million eksemplarer er solgt i Norge gjennom 50 år.

Tittel: Sven Hazel, Det Herlige Nederlaget, jubileumsutgave
Forfatter:  Sven Hazel
ISBN: 9788282810432
Antall sider: 320
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit