Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser:

Salgs- og leveringsbetingelsene gjelder for alt salg av Nova Forlags varer fra novaforlag.no til våre kunder. Alle kunder som registrerer seg pånovaforlag.no, må bekrefte at de er kjent med våre Salgs- og leveringsbetingelser. For å handle på novaforlag.no, må du være fylt 18 år.

Salgs- og leveringsbetingelsene for novaforlag.no er bare tilgjengelig på norsk.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Bestilling

Din bestilling er bindende når ordren din er registrert hos oss. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss på novaforlag.no eller i vår øvrige markedsføring. Når vi mottar din bestilling, vil vi automatisk sende en ordrebekreftelse til deg på e-postadressen som du har oppgitt.

På novaforlag.no er vi opptatt av å gi kundene god og korrekt informasjon om alle våre produkter, men vi tar forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme
Utsalgspriser

Alle priser på novaforlag.no er utsalgspriser fra forlaget. Prisene er inkludert merverdiavgift for varer der dette er aktuelt. Bøker er som regel momsfritt for deg som forbruker. Totalbeløpet for kjøpet vil fremkomme før bestilling godkjennes av kunden, og inkluderer da alle utgifter i forbindelse med kjøpet, samt porto- og ekspedisjonskostnader.
Betaling

MastervisaVi aksepterer godkjente Visa og Mastercard som betalingsmiddel og tilbyr sikker netthandel med vår partner Dibs.
Alle priser er oppgitt i norske kroner, og vi belaster kun kr. 90,- pr. ordre uavhengig av antall bøker som bestilles’ for ordrebehandling og frakt.

 

 

 

 

Levering

Du vil normalt motta varen(e) du har bestilt på novaforlag.no innen 3-8 virkedager etter at vi har registrert din ordre. Vi har risikoen for varene inntil du mottar disse. Leveringsadressen er den samme som fakturaadressen.

Del-levering

Er varer midlertidig utsolgt, vil vi ettersende disse så snart de er på lager.
Etter at du har mottatt leveransen, bør du undersøke om varene er i samsvar med ordrebekreftelsen, om varene er blitt skadet under transporten, eller om varene ellers har feil eller mangler.

Retur og reklamasjon

Har du feilbestilt varer eller angrer på din bestilling, kan du returnere varene til vår adresse. Du må selv betale returporto hvis du angrer på din bestilling.
Er varen feilsendt, har fått en skade, eller du har fått varer du ikke har bestilt, vil Nova Forlag AS betale din returporto. I følge Angrerettsloven kan du returnere varene innen 14 dager.

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema ved levering av varene, utvides returfristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må varen være levert oss i (tilnærmet) lik tilstand som du mottok den.
Varene sendes tilbake til vår adresse, om mulig i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet som ligger vedlagt i forsendelsen.

Angreretten gjelder ikke for lydbøker eller cd-er hvis forseglingen på denne er brutt.

Varene sender du i retur til:

Nova Forlag AS
Ole Vigs gate 23
1517 MOSS

 

Personvern

Nova Forlag AS arbeider for å ivareta din integritet på best mulig måte og benytter derfor kun personopplysninger som er saklige og relevante for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde.

Når du registrerer deg som kunde
Nye kunder registreres med navn, adresse, telefonnummer og eventuelt hvilke kategorier kunden velger å motta informasjon om. Du vil ikke motta tilbud fra andre enn Nova Forlag AS.

Behandling av informasjon om kunden
For å sikre god service og korrekt håndtering av kundeforholdet lagrer Nova Forlag følgende opplysninger: navn, adresse, telefonnummer, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger. Opplysningene benyttes for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, samt opprettholde den service du forventer. Kun relevante og nødvendige opplysninger for å kunne administrere kundeforholdet oppbevares videre.

Opplysningene oppbevares og benyttes i den tiden du er kunde hos Nova Forlag, samt en viss tid etterpå. Du er å anse som kunde hos Nova Forlag  inntil du har innfridd alle dine betalingsforpliktelser overfor oss. Så lenge vi registrerer en viss interesse fra din side, enten ved at du har takket ja til å motta nyheter på e-post eller handler fra våre nettsider, vil vi beholde ditt navn, adresse, telefonnummer samt markering for eventuelle kategorier du har ønsket nyheter på e-post om.

Kjennskap til og sletting av opplysninger
Du kan kontakte oss for å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg per e-post. Skulle de være feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at opplysningene endres eller slettes.

Salgspant og tvister
Vi har salgspant i de leverte varer inntil kjøpesummen inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.

Nova Forlag AS. Org.nr: 952 654 535
Ole Vigs gate 23
1517 MOSS
Epost: post@novaforlag.no

 

Nova Forlag er medlem av Den Norske Forleggerforening
dnf

 

 

Share with your friends

Submit