I 2004 kom humorboken «Hva føder De nå?» som er en samling sitater og visdomsord for svangre og fødende av begge kjønn, og ikke minst de som har vært gjennom alt dette, og som husker så inderlig godt hvordan det var …

ragde_ragde2b

Foto:Anne B..Ragde: Asger Simonsen

Duoen Ragde & Ragde har samlet gullkorn som har drysset fra morsmunn, farsmunn og fra jordmormunn. Fra nord til sør, fra øst til vest. Og det er ikke rent få korn som drysser i løpet av denne livets viktigste prosess.

Og alt er sant! Ikke ett ord er oppdiktet! Dette er ekte vare, noe som bare beviser at virkeligheten ofte går utenpå all fiksjon.

 

 

 

Boken ble umåtelig populær da den kom, men har vært plent umulig å få fatt i, i løpet av de senere år. Og siden svangerskap og fødsel aldri går av mote, her kommer et revidert og oppdatert COME BACK! Til glede for nye og gamle lesere, og ikke minst ferskt besvangrede.

Forfatteren Anne B. Ragde er vel kjent for de fleste. Hennes tremenning Sigrid Ragde jobber som jordmor ved Sykehuset Østfold Fredrikstad. I tillegg driver hun egen praksis innen 3D ultralyd, hos Klinikk Bedre Helse, Fredrikstad.

HvaFoederDeNaa_bak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva føder De nå
SJANGER: Humor
Forfatter Anne B. Ragde og jordmor Sigrid Ragde
116 sider , ib.
PRIS: Kr 198,-
ISBN: 9788282810524

 

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit