PRESSEMELDINGER

Bak Hitlers rygg

Bak Hitlers rygg Den utrolige historien om den tyske ubåtkapteinen Reinhard Hardegen og den norske krigsseileren Wilfred Larsen Oljetankeren ”Pan Norway ”sprenges av en tysk ubåt 26. januar 1942. Overlevende fra det norske skipet kjemper for livet i den brennende...

les mer

#LIVSGLEDE Fryd og andre følelser

Journalist, forfatter og programleder i P4, Lise Askvik, har skrevet boken Livsglede, som er ment å skulle inspirere og engasjere og gi tips om hvordan vi skal takle følelsene våre på den beste måten, enten vi er i en situasjon med jublende fryd eller en vond situasjon der vi føler mismot eller sorg.

les mer

Håvamål – Odins tale

Håvamål er en samling ordtak, tillagt Odin, og er et av de viktigste dokumentene fra vikingtiden, et speilbilde av sin tid, sterkt påvirket av vikingenes liv og levevis.

les mer

Revidert COME BACK fra Ragde & Ragde

I 2004 kom humorboken "Hva føder De nå?" som er en samling sitater og visdomsord for svangre og fødende av begge kjønn, og ikke minst de som har vært gjennom alt dette, og som husker så inderlig godt hvordan det var ... Duoen Ragde & Ragde har samlet gullkorn som har...

les mer

Brev til min datter

Hvordan opplevde Eline rettssaken mot sin egen mor og stefar, først den såkalte Alvdalsaken i 2011 og deretter rettssaken i Gjerdrum, tidlig i 2013?

les mer

Naken og sår poesi fra ny, norsk forfatter

Det sies at poesi har en bedre effekt på hjernen enn selvhjelpsbøker. Poesi fungerer godt som terapi bekrefter mange forskere. En genial måte å gjøre menneskene gladere – med egne eller andres ord! Nova Forlag innledet våren med poesi av trønderen Håkonsen, som i flere år har delt sine dikt i sosiale medier. Marengshjerte er hans debut i bokform.

les mer

Fascinerende og samfunnsaktuell krimbok fra ny, norsk forfatter

«Mysteriet er en massiv krimroman på flere hundre sider. Her har forfatteren på en mesterlig måte kombinert en tradisjonell litterær form med en moderne form for ”cyber-krim”. En krim som ren underholdning på et høyt plan, men også som en nesten ubehagelig vekker, en påminnelse om at en hevner når som helst kan sitte bare noen tastetrykk unna.

les mer

Seilas i Livet

I denne inspirasjonsboken får Ulf med seg leseren i et optimistisk og positiv syn på livet med en kreftsykdom han hadde i 11 år

les mer

Sven Hazel Jubileumsutgave, Nova Forlag

VERDENSPREMIERE! Sven Hazel, verdens mest solgte krigsbokforfatter, etterlot seg et siste manuskript ved sin bortgang i 2012. Dette, og andre av Hazels spennende historier og bilder fra 2. verdenskrig er samlet i en flott, innbundet jubileumsutgave

les mer

La barna oppleve Munch!

I år er det 150 år siden Edvard Munch ble født. Han kom til verden 12. desember 1863 på Løten. Dette skal feires og markeres over hele Norge, ikke minst i de kommunene hvor han hadde en tilknytning. Dette er Oslo, Horten, Kragerø, Vestby, Moss, Løten, Vågå og Fredrikstad. Mange kommuner ønsker å gjøre jubileumsåret til en helt spesiell opplevelse for barna.

les mer

Lytt til erfarne fjellfolk

Det skjer dessverre stadig dramatiske ulykker i fjellet som kunne vært unngått dersom flere hadde vært bedre forberedt på uvær og kulde. De gamle fjellvettreglene gjelder fremdeles og nå har svalbardveteran Kjell Reidar Hovelsrud utgitt en praktisk ”overlevelsesbok” til å ha med i sekken.

les mer

”Ny” metode mot spiseforstyrrelse

«Jeg er vakker og stygg som juling» er en ny terapi- og selvhjelpsbok utenom det vanlige. Boken er både en roman og inneholder i tillegg mye terapeutisk stoff og mange øvelser som leseren kan bruke for å komme ut av spiseforstyrrelsen, få tilbake livet og livsgleden. Man regner med at over 100.000 personer sliter med en spiseforstyrrelse

les mer

Mammas svik – Alvdal-saken og Gjerdrum

Den såkalte Alvdal-saken rystet hele landet i 2011, og avslørte et pedofilt fellesskap i den lille kommunen i Østerdalen. På tiltalebenken satt et samboerpar, et naboektepar og en pensjonert lærer. De var tiltalt for grove overgrep, også mot egne barn.

les mer

Gampelatter fra dyreglade Lise Askvik

Midt i alt viraket som frontkjemper i ”pupp til folket”-aksjonen, sin egen beinharde cellegiftkur, som P4-megge og småbarnsmor har hun også klart å skape en bok med dyredikt ”som biter litt” for barn i alle aldre.

les mer
Share with your friends

Submit