Ingenting er så fascinerende som å se verden fra luften!

OVER OSLO viser deg Oslos aller beste utsikt og er samtidig en historisk dokumentasjon!

Fotograf Rune Nylund Larsen viser oss hovedstaden fra et nytt perspektiv, fra mer enn et års fotosafari fra helikopter. I tillegg har han fotografert fra hustak, balkonger og kirketårn. Boken fremstår som et unikt portrett av en storby med en helt spesiell beliggenhet, som vi alle er stolte av – nemlig nærheten til havet og øyene og urørt natur som omkranser byen.

Bildenes komposisjoner er preget av fotografens bakgrunn som kunstfotograf, kontrastene er tydelige, detaljer og variasjoner er spennende, hensikten er at det skal være en opplevelse å bla fra den ene siden til neste.

Oslos mest kjente landemerker gjør at du lett kan kjenne deg igjen, men også ukjente sider ved byen kommer tilsyne, på nye, overraskende og morsomme måter.

Samtlige bydeler er fotografert gjennom alle årstider, Vinterhovedstaden med ski-vm 2011, med et fargerikt folkehav innover marka, og blomstermarkeringen i kjølvannet av 22. juli.

Eirik Myhr har skrevet bokens tekster.

Ordfører Fabian Stang i sitt forord:

Som denne boken viser oss, ser gater, bygninger og strøk ganske annerledes ut fra luften enn fra bakkenivå. Bare det å se sitt eget nabolag, sin egen gate, sin egen bolig, for ikke å si sin egen lille plass i verden fra luften gir oss et nytt og fascinerende perspektiv.

Bykart og register gjør det lett å finne fram i en bok som vil glede enhver osloborger og hovedstadsentusiast.

Bilder til presseomtale kan bestilles fra forlaget, eller kontakt fotografen direkte på telefon 928 53 979.

 

Rune Nylund Larsen

OVER OSLO

Sjanger: Byhistorie

Pris: 498,- innb.

Format: 25 x 32 cm • 352 s

ISBN 978-82-92390-40-5

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit