Manusvurdering

Vi tar gjerne i mot manus til vurdering, men pass på at det er i den sjanger bøker som vi satser på. Reise/natur/opplevelse, dokumentar, kultur/historie/fakta og helse/alternativ litteratur.

 

Det er fint om du i første omgang er svært kortfattet. Send oss litt om deg selv og noen ord om hvorfor du mener vi bør satse på manuset ditt. Sett opp en innholdsfortegnelse og legg ved noen få sider av manuset (i word) og et sammendrag av manuset på maks en side. Dersom du har illustrasjoner, så legg ved kun noen få av dem. Du kan gjerne samle all teksten i ett og samme dokument, eller splitte det opp i flere dokumenter om det passer deg bedre. Illustrasjonene vedlegger du eposten, helst som jpg. Send til;john.bilek@novaforlag.no

Dersom du sender manuset som brev i posten, så send ikke med originaler. Vi står ikke ansvarlig for innsendte materiale. Vi sender heller ikke innsendte manus i retur, med mindre du ber uttrykkelig om det og vedlegger returporto og ferdig utfylt returkonvolutt. (Dette skyldes at vi mottar mange manus og har dessverre ikke kapasitet til det.)

Det er altså stor pågang fra folk som sender oss manus, så du må nok smøre deg med litt tålmodighet før du får svar fra oss. Det kan ta opp til 2 måneder før vi får tatt vår første vurdering. Men, gi ikke opp av den grunn… LYKKE TIL!

typewriter_thumbVår postadresse er:
Nova Forlag AS
Ole Vigs gate 23
1517 MOSS

Last ned vår Bok-katalog


Prøv våre iPhone/iPad-apps

Prøv våre iPhone/iPad-apps
Share with your friends

Submit