I et hus i Alvdal, Eldstesønnens historie

Den tredje og siste boken i trilogien om Alvdal-saken. Eldstesønnen har støttet moren sin i alle år. Nå forteller han sannheten.

«Livet forandret seg for alltid da politiet kom
og hentet mamma og meg tirsdagen i desember.
Lite visste jeg da jeg sto opp den morgenen at
noen timer senere skulle livet mitt bli snudd
fullstendig på hodet, for aldri mer å bli det samme.»
(Kevin)

 

I boken «I et hus I Alvdal» forteller Kevin for første gang åpent og ærlig hva som gikk så fryktelig galt hjemme hos mamma, og hvilke konsekvenser det har hatt for ham å vokse opp i et hjem preget av rus og omsorgssvikt. Han er eldste sønnen til Alvdal‐kvinnen som ble dømt for overgrep mot sine egne barn – Norges første kvinne dømt til forvaring for seksuelle overgrep.

«For hver gang jeg måtte forklare meg til politiet, syntes jeg det ble vanskeligere å lyve.
Dessuten begynte jeg å huske mer og mer.
Jeg våknet om natten og måtte skifte dyne fordi jeg svettet av marerittene om barndommen.»
(Kevin)

Hovedpersonen vil stå frem i media!

Kevin deler modig sin historie. Hans forhold til sin mor gir leseren en forståelse for den sterke lojaliteten barn har til sine foreldre – og hvordan de etter beste evne forsøker å ta ansvar når en av disse mister grepet om sitt eget liv. For at vi skal kunne skape en bedre verden for barna våre må vi tørre å lese, og forhåpentligvis lære av
disse historiene.

Det er på den måten vi kan forhindre at det skjer igjen. Derfor er Kevins historie viktig. Boken er ført i pennen av Anne-Britt Harsem – forfatteren av
«Mammas svik» og «Brev til min datter».

Anne-Britt HarsemPortrett_Anne-Britt_Harsem-small
I et hus i Alvdal
Eldstesønnens historie

Forfatter kan kontaktes direkte på mobil 980 48 837 og epost abharsem@online.no

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit