Ebok-guiden

Hvordan få tilgang til dine kjøpte e-bøker?

Når du har gjennomført betalingen, får du en ordrebekreftelse på mail. 

ordremail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-bøkene er beskyttet med DRM, og du må bruke et program for å låse opp og lese boken. Avhengig om du skal bruke en PC/Mac eller Smart-telefon/Nettbrett, følg fremgangsmåten under:

 api-iconInnstaller:

Last ned og installer den gratise Adobe Digital Editions Software på din maskin via denne linken>>

pointer-icon Klikk:

Klikk på nedlastingslinken i din ordrebekreftelse for å laste ned din .ascm fil. Dette er en spesiell filtype for sikker nedlasting mellom vårt DRM-system og din datamaskin

open-icon

Åpne: 

Åpne .ascm-filen med Adobe Digital Editions. Når du får beskjed om å autorisere din datamaskin, legg inn ditt Adobe ID og passord.

enjoy-icon

Les!:

Din eBok vil automatisk legges på din maskin, så du kan begynne å lese med en gang. Du kan overføre eBoken til en kompatibel eReader enhet med en USB kabel.

.

 

api-iconInnstaller:

Installer en av de mange kompatible eBok appene fra denne siden >>  DL Reader og Kobo er et par gode alternativ;helt gratis for iOS og Android!

  tap-icon Klikk:

Klikk på nedlastingslinken i din ordrebekreftelse for å laste ned din .ascm fil. Dette er en spesiell filtype for sikker nedlasting mellom vårt DRM-system og din håndholdte enhet

open-icon  Åpne: 

Åpne .ascm-filen med Adobe Digital Editions. Når du får beskjed om å autorisere din håndholdte enhet, legg inn ditt Adobe ID og passord.

enjoy-icon  Les!:

Din eBok vil automatisk legges på din enhet, så du kan begynne å lese med en gang.

 

Share with your friends

Submit