Vitsegiganten – 3000 vitser fra A til Å ebok

kr 69,00

En gedigen samling med mer en 3000 vitser som humoristen, artisten, musikeren og den tidligere programlederen i NRK, Gunnar GP Pedersen har samlet. Her har han fordelt skrønene i mer en 40 temaer som passer til alle anledninger.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: e9788292390795 Kategorier: ,

Beskrivelse

En gedigen samling med mer en 3000 vitser som humoristen, artisten, musikeren og den tidligere programlederen i NRK, Gunnar GP Pedersen har samlet. Her har han fordelt skrønene i mer en 40 temaer som passer til alle anledninger.  Dette er et oppslagsverk for toastmastere, talere, humorister og alle andre. Aldri før har så mye morsomt vært samlet mellom to permer som i denne nye utgaven av VITSEGIGANTEN.  Kjendiser som GP har jobbet med i radio, på TV, på scenen og turneer har også bidratt med sine egne favorittvitser.

 

Ny på eBøker? Les vår guide!

 

 

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Vitsegiganten – 3000 vitser fra A til Å ebok”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit