Som avtalt med legen

kr 299,00

Får jeg vite det hvis han dør? Vil dere prate med meg da? Eller er dere fortsatt bundet av taushetsplikten deres? Dere som skriver ut resept etter resept. Dere som stjal sønnen min fra meg. «Som avtalt med legen» tar for seg det viktige temaet medisinering og overmedisinering i regi av legestanden og psykiatrien

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810500 Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Som avtalt med legen

når hjelpeapparatet svikter

 En ny, sterk historie fra virkeligheten.

«Som avtalt med legen» tar for seg det viktige temaet medisinering og overmedisinering i regi av legestanden og psykiatrien, og ikke minst hvordan hjelpeapparatet vi er prisgitt svikter gang på gang når vi virkelig trenger det.

 

Aleksander skiller seg ut allerede i barnehagen. Det samme skjer når han begynner på skolen. Han innfrir ikke helt forventningene fra omgivelsene rundt seg. Da Aleksander er ti år gammel, får han diagnosen ADHD. Legene gir ham Ritalin. Dette er bare begynnelsen …

Boken skildrer Aleksander og morens møte med hjelpeapparatet, fordommene i samfunnet, og hvordan legene gradvis forvandler den glade gutten Aleksander til en pillenarkoman.

Boken beskriver en mors fortvilte kamp mot et tungt byråkrati og for et verdig liv, både for sønnen og for hans nærmeste pårørende. Den tar opp viktige spørsmål som blant annet taushetsplikten og hvordan den arter seg for fortvilte pårørende.

 

Får jeg vite det hvis han dør? Vil dere prate med meg da? Eller er dere fortsatt bundet av taushetsplikten deres? Dere som skriver ut resept etter resept. Dere som stjal sønnen min fra meg.

Portrett_Anne-Britt_Harsem-smallAnne-Britt Harsem (født 1961) har tidligere utgitt: Mammas svik (2012), Brev til min datter(2013), Det perfekte rom (2014) og I et hus i Alvdal (2015), samt Edvard Munch for unge lesere (2012), på Nova forlag.

 

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Som avtalt med legen”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit