Slik overlever du i uvær og kulde – e-bok

kr 99,00

Søker du spenning og opplevelser i vinterfjellet, bør du lytte til erfarne fjellfolk. I denne praktiske boken får du gode tips og råd som det er lurt å kunne, blant annet om valg av klær og utstyr og ikke minst om hvordan du takler vanskelige og uforutsette situasjoner som kan oppstå i fjellet.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: e9788282810302 Kategori:

Beskrivelse

Søker du spenning og opplevelser i vinterfjellet, bør du lytte til erfarne fjellfolk. I denne praktiske boken får du gode tips og råd som det er lurt å kunne, blant annet om valg av klær og utstyr og ikke minst om hvordan du takler vanskelige og uforutsette situasjoner som kan oppstå i fjellet. Bilder, skisser og detaljerte beskrivelser viser deg hvordan du kan trene på å overleve i snøen. Det skaper trygghet og du vil føle deg mer veltilpasset. Snart oppdager du også at fjellturene får en ekstra mening og dimensjon.

Kjell Reidar Hovelsrud har lang fartstid fra Svalbard med mange overvintringer, både som fangstmann, tur-operatør, og ekspedisjonsleder. Hovelsrud er opprinnelig fra Bærum og ble tidlig en lidenskapelig hundekjører og friluftsmann. Polfarere søker ofte hans råd. Han har også samarbeidet og utvekslet felterfaringer med samer og inuitter. Dette har gitt ham ekstra bred erfaring og kompe-tanse i det å overleve i fjellheimen vinterstid. 

Boken er et etterlengtet og viktig bidrag til fjellsikkerheten både for den vanlige skiturist og garvede fjellfolk inkludert skuterkjørere

Børge Ousland har skrevet forordet og boken anbefales av Norges Røde Kors.

Tittel: Slik overlever du i uvær og kulde
Forfatter: Kjell Reidar Hovelsrud 
ISBN: 9788282810302

Share with your friends

Submit

Anbefaling

OverlevsnøkuldeSvalbard

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Slik overlever du i uvær og kulde – e-bok”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit