Seilas i Livet

kr 299,00

I denne inspirasjonsboken får Ulf med seg leseren i et optimistisk og positiv syn på livet med en kreftsykdom han hadde i 11 år

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810371 Kategori:

Beskrivelse

I denne inspirasjonsboken får Ulf med seg leseren i et optimistisk og positiv syn på livet med en kreftsykdom han hadde i 11 år . Han forteller om indre og ytre reiser, om realiseringen av drømmen om å seile på egen kjøl opp i polisen og om refleksjoner over livet.

Ulf er eventyrer, friluftsmann, klatrer og seiler. Han var turistsjef på Kilimanjaro, ”startet” opplevelsesturismen i Norge i 1980, og var motor i reiselivsutviklingen på Svalbard på 90-tallet. Siden Mardølaaksjonen i 1970 har Ulf vært engasjert i natur- og miljøvernspørsmål. Han har reist og vært på ekspedisjoner verden rundt, ikke minst siden han i 2001 fikk diagnosen uhelbredelig lymfekreft. Etter tre store behandlingsrunder gjennom disse årene ser det nå ut til at kreften er borte!

 

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit