Over OSLO

kr 498,00

Fotograf Rune Nylund Larsen viser oss hovedstaden fra et nytt perspektiv, fra sine mer enn 200 timer i helikopter. I tillegg har han fotografert fra hustak, balkonger og kirketårn. Boken fremstår som et unikt portrett av en storby

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390405 Kategori:

Beskrivelse

Ingenting er så fascinerende som å se verden fra luften! OVER OSLO viser deg Oslos aller beste utsikt og er samtidig en historisk dokumentasjon! 
En helt unik praktbok om og over hovedstaden!

Fotograf Rune Nylund Larsen viser oss hovedstaden fra et nytt perspektiv, fra sine mer enn 200 timer i helikopter. I tillegg har han fotografert fra hustak, balkonger og kirketårn. Boken fremstår som et unikt portrett av en storby med en helt spesiell beliggenhet, som vi alle er stolte av – nemlig nærheten til havet og øyene og urørt natur som omkranser byen.

Bildenes komposisjoner er preget av fotografens bakgrunn som kunstfotograf, kontrastene er tydelige, detaljer og variasjoner er spennende, hensikten er at det skal være en opplevelse å bla fra den ene siden til neste.
Oslos mest kjente landemerker gjør at du lett kan kjenne deg igjen, men også ukjente sider ved byen kommer til syne, på nye, overraskende og morsomme måter. Samtlige bydeler er fotografert gjennom alle årstider, Vinterhovedstaden med VM 2011, med et fargerikt folkehav innover marka, og blomstermarkeringen i kjølvannet av 22. juli.

Eirik Myhr har skrevet bokens tekster.

Ordfører Fabian Stang i sitt forord:
Som denne boken viser oss, ser gater, bygninger og strøk ganske annerledes ut fra luften enn fra bakkenivå. Bare det å se sitt eget nabolag, sin egen gate, sin egen bolig, for ikke å si sin egen lille plass i verden fra luften gir oss et nytt og fascinerende perspektiv.

Bykart og register gjør det lett å finne fram i en bok som vil glede enhver osloborger og hovedstadsentusiast.

Tittel: Over OSLO
Forfatter: Rune Nylund Larsen
ISBN: 9788292390405
Antall sider: 352
Innbinding: Innbundet

 

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Over OSLO”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit