Mysteriet

kr 299,00

Else Svendsen er utstøtt og mobbet og har beste karakter i alle fag. Hun får livet snudd på hodet da hennes fosterforeldre dør i en bilulykke. Alene lærer hun seg det meste om Internett og hvordan hun kan utnytte det på listig vis. 

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810449 Kategori:

Beskrivelse

Else Svendsen er et mobbeoffer og utstøtt fra samfunnet. Hun har beste karakter i alle fag, men hun er blitt en ensom nerd. Livet blir snudd på hodet da fosterforeldrene blir drept i en bilulykke og hun blir tvunget til å flytte fra barndomshjemmet.

Else er oppslukt av Internetts muligheter og lærer seg hvordan hun kan utnytte det på avansert og listig vis. Slik kommer hun på sporet av hackingvirksomheten til Jens Ås, datageni og psykopat. Hun forelsker seg i ham og blir snart dratt inn i hans kyniske og psykologiske spill. For sent oppdager Else at hun blir utnyttet og lurt i en felle. Hun blir arrestert for drapet på moren til Jens Ås, dømt og sendt til psykiatrisk institusjon for å sone.

Jens arver millioner etter sin mor og flytter til hemmelig adresse i Oslo.Gjennom id-tyverier og hacking får han utløp for sine syke fantasier og han fortsetter å benytte seg av andres godtroenhet og naivitet. Han er helt uvitende om at Else er i ferd med å planlegge en utspekulert og grusom hevn.

Lederen for Politiets Kvalitetsavdeling, Jonas Wang, åpner Elses sak på nytt. Han finner spor som støtter hennes uskyld. I mellomtiden rømmer Else fra fengselet og Jonas og hans folk følger sporene etter henne og Jens Ås.

Når sannheten om mysteriet Else kommer fra uventet hold, får Jonas Wang sitt livs sjokk.

 «Mysteriet er en massiv krimroman på flere hundre sider. Her har forfatteren på en mesterlig måte kombinert en tradisjonell litterær form med en moderne form for ”cyber-krim”. En krim som ren underholdning på et høyt plan, men også som en nesten ubehagelig vekker, en påminnelse om at en hevner når som helst kan sitte bare noen tastetrykk unna. Boken er overraskende lettlest og har en fascinerende dramaturgi. Det blir vanskelig å legge boken fra seg, det er et drivende spennende plot. Lesere tar seg selv i å si jøss! noen ganger når handlingen plutselig skifter spor fra det forutsigbare til en ny og uventet retning.»

Jan S. Hervig, forlegger og redaktør.

“Mysteriet er en spennende, intens og medrivende  thriller. Tempoet er tett og drivende, og hovedpersonens sårbarhet og styrke  gjør henne troverdig og en vi heier på. Forfatterens kunnskap om datateknologi  – og hvordan teknologien kan misbrukes – gjør boken skremmende  aktuell!”
Tom Egeland

 

 

MYSTERIET HAR FÅTT SIN EGEN FANCLUB PÅ FACEBOOK! MELD DEG INN HER >>

 

Leseprøve fra » Mysteriet» Trykk midt på for stor utgave

 

 

Share with your friends

Submit

Tilleggsinformasjon

E-bok

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mysteriet”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit