Med livet som innsats – 21 nordmenns dramatiske skjebner under krigen

kr 298,00

I denne dokumentarboken forteller 21 norske menn og kvinner om sine utrolige opplevelser under krigen. Halvparten av personene er kvinner. Forfatteren har intervjuet hovedpersonene og skrevet 21 autentiske beretninger med driv og spenning.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390245 Kategorier: ,

Beskrivelse

I denne dokumentarboken forteller 21 norske menn og kvinner om sine utrolige opplevelser under krigen. Halvparten av personene er kvinner. Forfatteren har intervjuet hovedpersonene og skrevet 21 autentiske beretninger med driv og spenning, fra Varanger til Sørlandet. Men flere av dem utspant seg også i luftrommet over Nordsjøen, på havet utenfor Afrika, i Tyskland, Sovjetunionen og i Japan.

Dag Christensen  er redaktør og forfatter med bred erfaring fra forlag, dags- og ukepresse og som korrespondent for det amerikanske nyhetsmagasinet Time. Han er kjent for sin fengslende stil og sans for journalistiske poenger

Tittel: Med livet som innsats – 21 nordmenns dramatiske skjebner under krigen
Forfatter:  Dag Christensen
ISBN:  9788292390245
256 sider
Innbinding: Ibn
Størrelse: 14 x 20 cm
Rikt illustrert 

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Med livet som innsats – 21 nordmenns dramatiske skjebner under krigen”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit