Mammas svik

kr 299,00

11. januar 2011 startet rettssaken i den mest alvorlige overgrepssaken vi har hatt i Norge i moderne tid, den såkalte Alvdal-saken. En sak som rystet hele landet, og som avslørte et pedofilt fellesskap i den lille kommunen i Østerdalen. Men historien begynner ikke der. Historien begynner mange år tidligere. Den gang den hovedtiltalte kvinnen bodde i Gjerdrum kommune.Dette er Elines bok.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810111 Kategori:

Beskrivelse

11. januar 2011 startet rettssaken i den mest alvorlige overgrepssaken vi har hatt i Norge i moderne tid, den såkalte Alvdal-saken. En sak som rystet hele landet, og som avslørte et pedofilt fellesskap i den lille kommunen i Østerdalen. På tiltalebenken satt et samboerpar, et naboektepar og en pensjonert lærer. De var tiltalt for grove overgrep, også mot egne barn. Men historien begynner ikke der. Historien begynner mange år tidligere. Den gang den hovedtiltalte kvinnen bodde i Gjerdrum kommune.

12. oktober 2012 ble det reist tiltale mot bokas «Arild» og mamma i en ny overgrepssak, denne gangen for det som skjedde i Gjerdrum. Boken har fortellerstemmen til eldste datter av den hovedtiltalte kvinnen. Det er en svært gripende historie Eline forteller. Den beskriver hennes barndom og oppvekst hos moren fram til hun er tolv år. Hvordan hun fortvilet forsøker å få hjelp mot overgrep og vold, mens moren overbeviser både skolen og barnevernet om at Eline lyver. Hvordan moren totalt avviser henne, og til slutt kaster henne ut som søppel. Den beskriver livet i barnevernets varetekt, og avdekker også hvordan barnevernet svikter, ikke bare henne, men også hennes småsøsken som måtte være med til Alvdal. En sterk jente som har gjennomlevd et helvete, en familie som splittes, ensomheten og den daglige kampen for å overleve. Og ikke minst; hennes kamp mot barnevernet og veien fram mot et nytt liv. Dette er den eldste jentas historie.

Dette er Elines bok.

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mammas svik”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit