hazel_krigsrett

Krigsrett – ebok

kr 45,00

Legionæren svinger MG-munningen. Røyksporene eter seg inn i offiserenes mager. De stuper over ende i snøen, som blir farget rød

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390917 Kategorier: , Stikkord: , ,

Produktbeskrivelse

Legionæren svinger MG-munningen. Røyksporene eter seg inn i offiserenes mager. De stuper over ende i snøen, som blir farget rød. Fra skogen høres dyriske skrik da en bølge av pelskledde soldater stormer frem. De befinner seg ved den finsk-russiske fronten. Maskinpistoler snerrer til magasinene er skutt tomme. Så blir det grepet til kniver og bajonetter eller skarpslipte infanterispader. Gamles tropp, med kjempen Lillebror og Porta i hovedrollene, herjer vilt bak de russiske linjene. Sven Hazel var kommandert til en Straffebataljon som menig soldat i den tyske krigsmakten.

Nærgående og med brutal realisme skildrer han krigens grusomheter, nazistenes forbrytelser og soldatenes kyniske, grovkornede humor. Sven Hazels bøker er basert på egne og kameraters opplevelser.

Med et salg på mer enn 50 millioner eksemplarer er dette verdens mest solgte krigsbøker. Chicago Sunday Tribune : «Et mesterverk».

Ny på eBøker? Les vår guide!

 

Tittel: Krigsrett
Forfatter:  Sven Hazel
ISBN:  9788292390917
Innbinding: e-bok

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Krigsrett – ebok”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit