Kjerringråd – folketro, urter og magi

kr 298,00

Mange tror at praktiske råd om flekkfjerning og hvordan bli kvitt veps er kjerringråd. Men det er husråd. De ekte gamle kjerringrådene besto mest av urtemedisin. Noen hadde med overtro og magi å gjøre, men var uansett knyttet til helse.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390276 Kategori:

Beskrivelse

Mange tror at praktiske råd om flekkfjerning og hvordan bli kvitt veps er kjerringråd. Men det er husråd. De ekte gamle kjerringrådene besto mest av urtemedisin. Noen hadde med overtro og magi å gjøre, men var uansett knyttet til helse. Her presenteres ekte kjerringråd og litt av historien bak dem. I folketroen er det plantenes sjel som gir den helbredende evnen. Plantene gjøres til bolig for overnaturlige vesener; en type animisme.

Med råd og refleksjoner av bl.a. biskop Ole Chr. Kvarme, politiker Rune Gerhardsen, astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard, ordfører Fabian Stang, poet Jan Erik Vold, sjaman Eirik Myrhaug.

Tittel: Kjerringråd – folketro, urter og magi
Forfatter: Grace Brynn
ISBN: 9788292390276
Antall sider: 250
Størrelse: 14,5 x 21 cm
Innbinding:Ibn

 

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Kjerringråd – folketro, urter og magi”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit