Jorden rundt – «on the wild side»

kr 398,00

Denne praktboken til en av pionerene i norsk reiseliv, Ulf Prytz, ble opprinnelig ble utgitt i 2008,  er en vakker og opplevelsesrik bok  full av eventyrlige reiser jorden rundt. Vi følger ham til fots, på ski og som klatrer.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788245808858 Kategori:

Beskrivelse

Denne praktboken til en av pionerene i norsk reiseliv, Ulf Prytz, ble opprinnelig ble utgitt i 2008,  er en vakker og opplevelsesrik bok  full av eventyrlige reiser jorden rundt. Vi følger ham til fots, på ski og som klatrer. Som sjømann og under seil. Han startet Nordnorsk Klatreskole og var turistsjef på Kilimanjaro. Han var opplevelsesreise-pioner og drivkraft i utviklingen av reiselivet på Svalbard.
I boken finner du spennende historier fra eksotiske fjellstrøk, fjerntliggende polarområder og noen varmere steder. Ulf krysser Syd-Georgia i Shackletons fotspor, padler i drivisen nord for Spitsbergen og klatrer i Sahara. Han besøker Tibet og går på incastier til Macchu Picchu. Han har nærkontakt med isbjørnunger, kongepingviner og elefantsel.
Unn deg selv en stille reise i sofakroken og la deg inspirere til egne turer, enten det er til fjerne himmelstrøk eller i ditt eget nærområde!
Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Jorden rundt – «on the wild side»”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit