Jeg er vakker og stygg som juling

Rangert 5.00 av 5 basert på 1 kundeomtale
(1 kundeomtale)

kr 298,00

I denne selvhjelpsboken beskriver terapeut Nils Henrik Hougen hvordan Kaia i løpet av en sommer ved sjøen kommer ut av en nervøs spiseforstyrrelse. Hun blir frisk og hun møter kjærligheten. Forfatteren beskriver på en treffende måte hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse, og viser med mange og gode eksempler også hvordan man kommer ut av den.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810128 Kategori:

Beskrivelse

I denne selvhjelpsboken beskriver terapeut Nils Henrik Hougen hvordan Kaia i løpet av en sommer ved sjøen kommer ut av en nervøs spiseforstyrrelse. Hun blir frisk og hun møter kjærligheten. Forfatteren beskriver på en treffende måte hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse, og viser med mange og gode eksempler også hvordan man kommer ut av den. Boken inneholder mange av de øvelsene Hougen bruker i sitt arbeid, og som leseren selv kan trene på.

Karita Bekkemellem har på Stortingets talerstol fortalt at hun som ung selv slet med en nervøs spiseforstyrrelse. Hun anbefaler boken.
Nils Henrik Hougen er opprinnelig utdannet i fysikk og tok i 1989 også en utdannelse i Nevro-Lingvistisk Programmering (NLP), og har siden da arbeidet med å hjelpe mennesker med psykiske problemer, i første rekke dem med anoreksi, bulimi, tvangssping og andre former for nervøse spiseforstyrrelser. Han fokuserer på menneskets iboende ressurser og mål i livet fremfor å analysere fortid og problemer. Det er årsaken til at han kan vise til overraskende gode resultater.

Tittel: Jeg er vakker og stygg som juling
Forfatter: Nils Henrik Hougen
ISBN: 9788282810128
Antall sider: 421
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

1 omtale for Jeg er vakker og stygg som juling

  1. Rangert 5 av 5

    Anne Gulbrandsen

    Denne boka omtaler en spiseforstyrrelse, sett fra hovedpersonen «Kajas» ståsted, med dyp faglig innsikt og stor empati. Skambelagte og lite forståtte temaer belyses igjennom denne selvhjelpsromanens fortelling, som underveis suppleres med mentale øvelser. Boka er en reise igjennom en lang, mørk tunnel og viser veien til lyset i andre enden. Viktigst av alt så viser boka dem som lider av spiseforstyrrelser at de er normale mennesker. Alt de trenger er oppmuntring og en veiviser til det gode liv; det som er verdt å leve. Det er denne boka: en veiviser til et godt liv, som et helt menneske og medmenneske.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit