Jeg er Marie, fugl Føniks

kr 298,00

I all sin tilsynelatende vellykkethet møter Linn veggen. Hun blir utbrent og psykisk syk. Da det ser som mørkest ut, tar livet en overraskende vending: Hun blir introdusert til en alternativ verden av engler og lysvesener.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390511 Kategori:

Beskrivelse

I all sin tilsynelatende vellykkethet møter Linn veggen. Hun blir utbrent og psykisk syk. Da det ser som mørkest ut, tar livet en overraskende vending: Hun blir introdusert til en alternativ verden av engler og lysvesener. Fra en mørk tilværelse i selv­destruktiv smerte, åpnes porten til en ny dimensjon som etter hvert klarer å fylle tomheten i livet hennes.

Linn forteller levende om den spennende indre reisen hun begir seg ut på, ofte med skråblikk på alt det underlige som skjer med henne underveis. Med hjelp fra sine åndelige hjelpere lærer hun å heale, lese tidligere liv, ­foreta astralreiser og himmelske samtaler. Og en dag forstår hun endelig hva som er sin oppgave i dette livet: Å være en lysarbeider, en som skal vekke de sjel­ene som fortsatt er i dvale.

Tittel: Jeg er Marie, fugl Føniks
Forfatter: Linn Marie Thomas
ISBN: 9788292390511 
Antall sider: 366
Størrelse: 13 x 20 cm
Innbinding: Ibn 

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Jeg er Marie, fugl Føniks”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit