Inspirasjonsdagboken

kr 198,00

Positive tanker til deg selv dag for dag. DENNE ÅRSPLANLEGGEREN skal være en bruksbok på to måter: Det er en notatbok for hver av årets dager og den skal samtidig lære deg å få mer ut av livet ved å tenke positivt.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390665 Kategori:

Beskrivelse

Positive tanker til deg selv dag for dag

DENNE ÅRSPLANLEGGEREN skal være en bruksbok på to måter: Det er en notatbok for hver av årets dager og den skal samtidig lære deg å få mer ut av livet ved å tenke positivt. Den røde tråden gjennom boken er at bare du selv er ansvarlig for hva du er og hvordan du føler deg. Hvorfor være trist og lei når du i stedet kan være mer glad og positiv på dine egne betingelser? Bare du bestemmer over deg selv! Kanskje lettere sagt enn gjort, men sier du positive ting til deg selv ofte nok, så vil de fleste merke en positiv endring over tid. Lykke til!

Tittel: Inspirasjonsdagboken
Forfatter: Eliza Thomsen
ISBN: 9788292390665
Antall sider: 186
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Inspirasjonsdagboken”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit