Hávamál – Odins tale – Vikingenes visdom

kr 248,00kr 298,00

Dypt forankret i Håvamål ligger Odins kjærlighet til livet og naturen, med leveregler bygget på etikk og moral.

Nullstill

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810586 Kategori: Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Vikinger rystet og regjerte verden i tre århundrer! De kan umulig ha vært så barbariske og skruppelløse som ettertidens kristne tunger vil ha det til. Det måtte mer til enn rå kraft.

Denne boken handler om Håvamål, vikingenes leveregler og visdom fra deres høyeste gud Odin. Med Håvamål som regler for skikk og bruk skapte vikingene en tidsepoke som ble oppkalt etter dem – den eneste historiske tiden som har fått navn etter et folk. Deres leveregler var basert på fornuft, måtehold og nestekjærlighet. Barbarisk? Tvert i mot, vikinger var hardt arbeidende mennesker med åndelig respekt for natur og lidenskapelig sans for det gode liv. I vikingtiden ble Odins tale overlevert som en forestilling.

Her er Håvamål illustrert med spennende foto av modeller og moderne vikinger for å gjenskape den originale måten å presentere budskapet på. Boken gir også innsikt i de mange mysterier rundt Håvamål med eksklusive bilder av det originale manuskriptet fra år 1270. Dette er den eneste nåværende kilden til Håvamål, og forfatterne fikk et nært møte med manuskriptet.

 

Share with your friends

Submit

Tilleggsinformasjon

Språk

,

Share with your friends

Submit