GPU-fengselet – ebok

kr 45,00

Minst en bataljon flammekasterpansere svinger rundt som en flokk sinnsyke villsvin. Lange, ildrøde flammetunger hveser ut fra tårnene og forkuller alt levende omkring.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390924 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Minst en bataljon flammekasterpansere svinger rundt som en flokk sinnsyke villsvin. Lange, ildrøde flammetunger hveser ut fra tårnene og forkuller alt levende omkring. Ut fra GPU-fengselet strømmer stimer av rode. En sperreild av ufattelige dimensjoner hamrer ned bak tyskerne. Det er som om russerne har gjettet at de spekulerer på flukt og vil hindre det med en ugjennomtrengelig ildmur som reiser seg så langt øyet kan se. Sven Hazel var kommandert til en Straffebataljon som menig soldat i den tyske krigsmakten.

Nærgående og med brutal realisme skildrer han krigens grusomheter, nazistenes forbrytelser og soldatenes kyniske, grovkornede humor. Sven Hazels bøker er basert på egne og kameraters opplevelser

Med et salg på mer enn 50 millioner eksemplarer er dette verdens mest solgte krigsbøker. Chicago Sunday Tribune : «Et mesterverk».

Ny på eBøker? Les vår guide!

 

Tittel: GPU-fengselet
Forfatter:  Sven Hazel
ISBN:  9788292390924
Innbinding: e-bok

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “GPU-fengselet – ebok”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit