EIRIK MYRHAUG – Sjaman for livet

kr 298,00

Eirik Myrhaug er landets ledende sjamanhealer og nedstammer fra de gamle noaidene i Gratangen i Sør-Troms.

Han har siden 1992 arbeidet som healer og sjaman på heltid. Eirik hjelper folk i sjelelig ubalanse, som har opplevd traumer eller som har fysiske plager.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390627 Kategori:

Beskrivelse

Eirik Myrhaug er landets ledende sjamanhealer og nedstammer fra de gamle noaidene i Gratangen i Sør-Troms.

Han har siden 1992 arbeidet som healer og sjaman på heltid. Eirik hjelper folk i sjelelig ubalanse, som har opplevd traumer eller som har fysiske plager. Han har vært med I flere tv-programmer, blant annet «Brobyggerne» på NRK1 og «Jakten på den sjette sans». Han er ikke minst kjent som noaiden som stoppet vinterstormen i Nord-Norge slik at fly kunne lette.

Eirik Myrhaug: En sjaman er en som har kontakt med åndeverdenen. Den er som en slags kanal, og tilkaller krefter. Jeg bruker de fire himmelretningene, og kraftdyr som jeg har til de fire himmelretningene, også moderjord og universet. Denne kraften bruker jeg til å komme i kontakt med både meg selv og krefter utenfor og jeg kanaliserer den til personen jeg forsøker å hjelpe.

Tittel: EIRIK MYRHAUG – Sjaman for livet
Forfatter: Grace Brynn – Bente Brunvoll
ISBN: 9788292390627
Antall sider: 260
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “EIRIK MYRHAUG – Sjaman for livet”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit