Ditt kinesiske horoskop DRAGENS ÅR 2012

kr 198,00

Dragens år vil bli et spennende og fantasirikt år med mange gode muligheter for å lykkes. Dette er ikke et år for dem som er giddesløse og fantasiløse. Bortsett fra en del uro og maktkamper på det politiske planet her og der, så vil Dragens år gå sin fargerike seiersgang verden over.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390641 Kategori:

Beskrivelse

Dragens år vil bli et spennende og fantasirikt år med mange gode muligheter for å lykkes. Dette er ikke et år for dem som er giddesløse og fantasiløse. Bortsett fra en del uro og maktkamper på det politiske planet her og der, så vil Dragens år gå sin fargerike seiersgang verden over. Ellers er det et fint år til å lage fester og feiringer, og ikke minst bryllup, for de gifteferdige så får de skynde seg. Det vil nemlig ta 12 år før Dragens år kommer igjen !

Henning Hai Lee Yang, født i Oksens år 1949, er en vismann som er vel bevandret i kinesisk kultur og historie. Han er forfatter, foreleser og blir ofte brukt i TV og radio. Han er ekspert på kinesisk og vestlig astrologi, I Ching, hånd og ansiktslesning samt Feng Shui.

Tittel: Ditt kinesiske horoskop DRAGENS ÅR 2012
Forfatter: Henning Hai Lee Yang
ISBN: 9788292390641
Antall sider: 200
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Ditt kinesiske horoskop DRAGENS ÅR 2012”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit