Ditt kinesiske horoskop 2016

kr 198,00

For alle som arbeider hardt og samvittighetsfullt vil HESTENS ÅR 2014 bli et godt år som gir mange positive opplevelser.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810838 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Kinesisk astrologi for Apens år 2016 forteller deg mye spennende om deg selv og om de menneskene du omgås. Under innflytelse av den skøyeraktige og uberegnelige Apen, kan alt skje, det kan fra første stund bli et hektisk jag både etter morsomme opplevelser, kjærlighet og profitt. Hvis det er noe du ikke får til, må du for all del ikke sitte passiv, finn på noe nytt! Det er alltid muligheter i dette året!

Vær oppmerksom på at det nye kinesiske året begynner noe senere enn det vestlige, men ved hjelp av tabellen er det lett å finne frem til ditt kinesiske tegn. Apens år 2016 starter den 8. februar. Kos deg med boken og ha det gøy!

Henning Hai Lee Yang er født i Oksens år 1949 og er Norges mest kjente spåmann. Selv sier han at han leser folk som en åpen bok. Henning Hai Lee Yang nedstammer fra en av de mest berømte spåmennene i Kina på 700-tallet, Yang Chui Pun, og han er blitt kåret til «Verdens beste spåmann» av BBC. Den kinesiske kalenderen er verdens lengste kronologiske dokumentasjon og går helt tilbake til år 2637 f.Kr.

Henning Hai Lee Yang

Ditt kinesiske horoskop 2016

ISBN: 978-82-8281-083-8

Kr 198,- hft

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit