Ditt kinesiske horoskop 2014 Hestens år

kr 149,00

For alle som arbeider hardt og samvittighetsfullt vil HESTENS ÅR 2014 bli et godt år som gir mange positive opplevelser.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 978828281047 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

For alle som arbeider hardt og samvittighetsfullt vil HESTENS ÅR 2014 bli et godt år som gir mange positive opplevelser. Samvittighet og flid er nøkkelordene dette året. Kjærligheten vil også bli ivaretatt på beste måte i Hestens år. Selv om Hesten er kjent for sin flid og utholdenhet, setter Hesten også pris på fritid og det å leve godt.

Den kinesiske kalenderen er verdens lengste kronologiske dokumentasjon og går helt tilbake til år 2637 f.Kr. 
Henning Hai Lee Yang er født i Oksens år 1949 og er Norges mest kjente spåmann. Selv sier han at han leser folk som en åpen bok. Henning Hai Lee Yang nedstammer fra en av de mest berømte spåmennene i Kina på 700-tallet, Yang Chui Pun, og han er blitt kåret til «Verdens beste spåmann» av BBC.
Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit