Det sitter i hodet – Veiviser til bedre selvinnsikt

kr 248,00

Boken har som mål å hjelpe til å få overblikk, se sammenhenger og starte en prosess som gir oss tilbake kontrollen over våre egne liv. Med utgangspunkt i egne erfaringer og psykologiske og mentale tankemodeller ønsker forfatteren å vise at det er full mulig å endre både vår personlighet og vår livssituasjon.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390764 Kategori:

Beskrivelse

Boken har som mål å hjelpe til å få overblikk, se sammenhenger og starte en prosess som gir oss tilbake kontrollen over våre egne liv. Med utgangspunkt i egne erfaringer og psykologiske og mentale tankemodeller ønsker forfatteren å vise at det er full mulig å endre både vår personlighet og vår livssituasjon. I motsetning til mange andre bøker i sjangeren er denne skrevet av en norsk forfatter. Og han har lagt vekt på å finne frem til eksempler som de fleste kan identifisere seg med.

Forfatteren Egil Foss Iversen, bosatt i STAVANGER,  er utdannet i drifts- og markedsøkonomi, med mange års erfaring innen administrasjon og ledelse. grunnlaget for boken er kursdokumentasjoner til ulike kurs og seminarer han har holdt.

Tittel: Det sitter i hodet – Veiviser til bedre selvinnsikt
Forfatter: Egil Foss Iversen
ISBN: 9788292390764
Antall sider: 200
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Det sitter i hodet – Veiviser til bedre selvinnsikt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit