Den udødelige kvinnen

kr 248,00

Den udødelige kvinne av den australske forfatteren Carmel Glenane er en magisk bok. Den åpner sjelen for det mysteriet det er å leve, og gir liv til en del av deg som har ligget i dvale. Å være udødelig er å nyte tilstedeværelsen i nuet – det perfekte og dyrebare øyeblikket det er å leve nå.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810241 Kategori:

Beskrivelse

Den udødelige kvinne av den australske forfatteren Carmel Glenane er en magisk bok. Den åpner sjelen for det mysteriet det er å leve, og gir liv til en del av deg som har ligget i dvale. Å være udødelig er å nyte tilstedeværelsen i nuet – det perfekte og dyrebare øyeblikket det er å leve nå. Boken inneholder en initieringsprosess. Du vil bli født på ny gjennom samtalene i boken. Du lærer hva det å være kvinne egentlig handler og å finne kjernen av din identitet i det feminine. Det har alltid vært kvinnens utfordring å definere sin egen identitet i alle patriarkalske kulturer. Å være ansvarlig for alt som skjer i livet er en av de mest kraftfulle utfordringer et menneske kan stilles overfor, og det er begynnelsen på forandringen som vil sikre «udødelighet».

Tittel: Den udødelige kvinnen
Forfatter: Carmel Glenane
ISBN: 9788282810241
Antall sider: 150
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Den udødelige kvinnen”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit