Barneranerne

kr 299,00

«Vi raner unge gutter som står og venter på t-banen, buss eller tog, sirkler oss inn og slår til på øyesignal.»

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810883 Kategori:

Beskrivelse

Nico føler seg annerledes. I oppveksten har andre barn alt han ønsker seg. Han har ingenting. Moren vil at han skal få en utdannelse. At han skal bli politi. Han ønsker det selv også. Og den første han vil sette i fengsel er sin egen far som terroriserer hele familien. Men skolen har ingen tro på ham. Etter hvert mister han troen selv også. De få vennene han har er som ham.

Fattigdom driver tenåringsgutten til å begå ran. Det begynner uskyldig. Utbyttet tar han med hjem til moren så hun kan betale regninger. Og kjøpe mat. Nico opplever at penger gjør livet enklere å leve.

Oppveksten har satt sitt preg. Gitt ham et ukontrollerbart sinne. En dag havner Nico i arresten. Det blir ikke siste gang. Til slutt stilles han for retten og må se ofrene sine i øynene.

Han blir dømt. Nico er nitten år og står foran sitt livs valg. Han vet forskjell på rett og galt, men kan han klare å holde seg på den riktige siden av loven?

En spenningsroman til ettertanke – basert på historier fra virkeligheten. Engasjerende fra første linje. Forfatter Anne-Britt Harsem trekker leseren på en mesterlig måte inn i et ungt, kriminelt miljø. Her er nære skildringer av en rå hverdag, men også glede, humor og ikke minst – håp.

Portrett_Anne-Britt_Harsem-smallAnne-Britt Harsem (født 1961) har tidligere utgitt: Mammas svik (2012), Brev til min datter (2013), Det perfekte rom (2014) og I et hus i Alvdal (2015), samt Edvard Munch for unge lesere (2012), på Nova forlag.

 

 

 

Anne-Britt Harsem
Barneranerne
Format 14 x 21
ISBN 9788282810883

E-BOK  ISBN 978-82-8281-092-0   kr 248,75

Kr 299,- innb

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit