BAK HITLERS RYGG

kr 299,00

Den unike historien om ubåtkapteinen Reinhard Hardegen, en av Tysklands store  helter under krigen, som med fare for eget liv reddet allierte skipsmannskaper fra havet

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810616 Kategori:

Beskrivelse

Den unike historien om ubåtkapteinen Reinhard Hardegen, en av Tysklands store  helter under krigen, som med fare for eget liv reddet allierte skipsmannskaper fra havet. Ofte tilkalte han hjelp fra nøytrale skip som han tvang til å gå til nærmeste havn med skibbrudne. Wilfred Larsen fra Risør var en av dem som ble reddet av ubåtkapteinen, og skjebnen ville det slik at de traff hverandre igjen etter krigen.

Her er den oppsiktsvekkende historien der de begge bidrar med tekster og private bilder. Hardegen fylte 100 år i 2014, har sittet i bystyret i Bremen i mange år og har vært en etterspurt foredragsholder ved universiteter i USA.

Eva Borgengaard fra Lom er forfatter og journalist med temaet menneskeskjener som spesialområde. Hun debuterte i 1971 på Gyldendal med dokumentar om norsk RAF-flyver. Senere en biografi om Jahn Teigen, en samling spøkelseshistorier og en serie barnebøker. Hun har jobbet vel 30 år som journalist, bl.a. i bildebladet NÅ, distriktsmedarbeider i NRK, i riksprogrammet og som utenlandskåsør.

Odd Bækkevold er født og oppvokst på Nes i Hedmark, har arbeidet som lærer i grunnskolen en rekke steder i Norge. De siste 30 årene som adjunkt og språklærer i ungdomsskolen med hovedvekt på fagene norsk, tysk og engelsk. Han har skrevet en rekke artikler og kommentarer i lokalavisen og i bygdeboken i hjembygda.

PRIS: Kr 299,- ib.

ISBN: 978-82-82810-61-6

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit