Astrologiguiden – til et bedre liv

kr 298,00

Med en personlig fortellerstemme beskriver den erfarne astrologen Anna Granberg hvordan du ved hjelp av ditt fødselskart kan få en dypere innsikt i deg selv og din livsvei. Denne rikt illustrerte håndboken er en inspirasjonskilde og krever ingen forkunnskaper om emnet.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390498 Kategori:

Beskrivelse

Søker du perspektiv på deg selv og livssituasjonen din?

Med en personlig fortellerstemme beskriver den erfarne astrologen Anna Granberg hvordan du ved hjelp av ditt fødselskart kan få en dypere innsikt i deg selv og din livsvei. Denne rikt illustrerte håndboken er en inspirasjonskilde og krever ingen forkunnskaper om emnet. Trinn for trinn blir du ledet gjennom astrologiens symbolspråk og du får verdifulle nøkler til ditt eget og venners horoskop. Som interessante eksempler på den spennende tolkningskunsten presenteres prinsesse Märtha Louise og svenske kronprinsesse Victorias personlige horoskop.

Anna Granberg beskriver astrologien som et moderne supplement til psykologien, men også som en mange tusen år gammel visdomslære. Hvert menneske er unikt og har sin spesielle vei å følge

Anna Granberg er sosionom og astrolog og blir ofte brukt som konsulent og personlig veileder.

 

Tittel: Astrologiguiden – til et bedre liv
Forfatter: Anna Granberg
ISBN: 9788292390498
Antall sider: 250
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Astrologiguiden – til et bedre liv”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit