Andre verdenskrig – fakta, ord og utrykk

kr 298,00

Forfatteren tar for seg den mest betydningsfulle begivenhet i det forrige århundre: Den andre verdenskrig, og hvordan den påvirket landet vårt.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788292390634 Kategorier: ,

Beskrivelse

Forfatteren tar for seg den mest betydningsfulle begivenhet i det forrige århundre: Den andre verdenskrig, og hvordan den påvirket landet vårt. Boken gir en kortfattet oversikt over det viktigste i hendelsesforløpet ute og hjemme, bakgrunnen for overfallet på landet, felttoget i 1940, og hva okkupasjonen medførte. Boken er inndelt i tre deler. Del 1 omhandler Den andre verdenskrig globalt, del 2 beskriver Norge i Den Annen Verdenskrig og del 3 presenterer ord, uttrykk og begrep fra okkupasjonstiden 1940 –1945.
Georg Chr. Kalleberg er født i Oslo i 1931. Han har jobber med markedsføring og innen Forsvaret, og er i dag pensjonert og bor på Bekkestua i Bærum.

Tittel: Andre verdenskrig – fakta, ord og utrykk
Forfatter: Georg Chr. Kalleberg
ISBN: 9788292390634
Antall sider: 160
Innbinding: Innbundet

Share with your friends

Submit

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Andre verdenskrig – fakta, ord og utrykk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share with your friends

Submit