5 års dagboken

kr 248,00

Dagboken er årstall-uavhengig  så du kan starte boken hvilket år du vil. Det er god plass til egne notater, og hver dag er beskrevet med historiske hendelser og et visdomsord til inspirasjon.

Vi har overlatt alt salg av våre bøker til ordinære bokhandlere og nettbokhandlere. Gå derfor til din nærmeste bokhandel eller bruk en nettbokhandel, f.eks. haugenbok.nobokkilden.nocdon.combokeksperten.no  tanum.nolibris.nonorli.noark.no, notabene.no med flere.

Varenummer: 9788282810876 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

5-ÅRS DAGBOKEN er årstalluavhengig og forteller om merkedager og tidsbegrep i norsk folketradisjon. Boken har god plass til egne notater, og hver dag er beskrevet med historiske hendelser og visdomsord til inspirasjon. Andre del av boken gir en kulturhistorisk innføring i de gamle almanakkene
– hva dagene sto for, helgener, symboler og primstavmerker.

ALMANAKKEN var en svært populær bok for våre forfedre og hadde stor utbredelse. «Den som lever uten Bibel og almanakk, han lever på slump», ble det sagt i folketradisjonen. Mange steder var dette de eneste trykksakene folk hadde i huset, og mange av de hundreårige tradisjonene hadde en sterkere påvirkning på menneskenes liv og væremåte enn hva vi kan forestille oss i dag.

5 års dagbok
– med dagens historie

ISBN: 978-82-8281-087-6

Kr 248,- innb.

Share with your friends

Submit
Share with your friends

Submit