NOVAS BOK-APPS

Nova Forlags populære bok Rødvinsguiden er selvfølgelig også tilgjengelig som App for iPhone. Og siden den ble så populær, har vi valgt å utvide dette til en hel serie med Apper. Hvitvinsguiden og Aquavitguiden er allerede ute, og etterhvert kommer Ølguiden, Cognacguiden, Pappvinguiden og Whiskyguiden.

iphoneslide1_xsmallAldri har det vært lettere å finne den rette rødvin til en hver anledning. Her får du bilde av flaske og etikett samt informasjon om vinens pris og karakteristikk. Alt er presentert på norsk med norske priser fra Vinmonopolet. Du kan organisere din egen favorittliste og handleliste, merke av for om du har smakt vinen eller ikke og gi vinen din egen vurdering fra 1 til 6 stjerner.

Du kan også sortere vinene etter ønsket kriterie som blant annet pris, land eller garvesyre. Med søkefunksjonen kan du begrense utvalget til en egendefinert prisklasse og velge hva slags mat vinen skal passe til. Du får også grunnleggende informasjon om rødvin og vinsmaking, og en ordliste over fagtermer for å hjelpe deg med å sette ord på hvordan du oppfatter en vin.

Disse viner utgjør over 90% av omsetningen av rødvin på Vinmonopolet, så utvalget i appen skal dekke de flestes behov. Inneholdet vil likevel bli fortløpende utvidet med mange flere viner. Totalt over 120 viner hittil. Appen bruker ikke internett annet enn ved oppdatering, som vil si at den er gratis å bruke og alltid tilgjengelig for deg. Rødvinsguiden er et verktøy for livet, kos deg!

 

ios_buttons

Velkommen til Hvitvinsguiden fra Nova Forlag!Skjermbilde 2013-04-22 kl. 19.38.19

Dette er en oversikt over 100 populære hvite viner som alle er å få kjøpt på Vinmonopolet. Du får god og oversiktlig informasjon om duft, smak og karakteristikk, samt bilde av flaskene. Du kan sortere, søke, vurdere og kommentere vinene, samt vil det komme grunnleggende informasjon om hvitvin og vinsmaking.

 

ios_buttons

iphoneslide3_aquevit_smallHer får du oversikt over populære akevitter som er å få kjøpt på Vinmonopolet! Alt er på norsk med norske priser.
Du har muligheten til:

  •  Å sortere akevittene etter ønsket kriterie
  • Markere at du har smakt en akevitt
  • Organisere favorittliste og handleliste
  • Gi akevitten vurdering med notater og karakter fra 1-6.
  • Søke etter hva akevitten skal passe til.

Utvidelser vil komme hvor det vil dukke opp flere spennende akevitter, historie, generell info om akevitt med mer.

 

ios_buttons

katalog_ipad_miniNovas Bok-App: Her kan du lese om alle bøkene til Nova Forlag!

Med denne appen har du alltid oversikt over alle bøker fra Nova

 

ios_buttons_free

Last ned vår Bok-katalog


Prøv våre iPhone/iPad-apps

Prøv våre iPhone/iPad-apps
Share with your friends

Submit